مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی سربازی

سلام. من در سال 1380 در حین خدمت سربازی در درمانگاه آتش سوزی شد و من سوختم و 13 درصد سوختگی داشتم. آیا برای من جانبازی یا دیه تعلق می گیرد؟ شواهد که آن شب بر اثر آتش سوزی کارشناسان و آتش نشاشی گزارش دادند بر اثر اتصالات برق مجموعه بود. چی کار باید انجام بدهم؟

پاسخ ها :

جانبازی سربازی دیه سربازی حادثه حین سربازی سربازی جانبازی دیه