مشاوره حقوقی رایگان - پیش فروش

سلام و عرض ادب .
ما متاسفانه با شخصی سازنده قرارداد مشارکت ساخت بستیم و در قرارداد عنوان شد که طرفین برای فروش واحدهای خود با هماهنگی یکدیگر بصورت کتبی و حضور طرفین بعنوان شاهد قرارداد اقدام کنند.
ضمنا عنوان کردیم که سهم هریک از کل بنای ساخته شده بصورت مسکونی پنجاه درصد است.
سازنده سه ماه پس از عقد قرارداد کل پنجاه درصد خودش رو فروخت و کارم تعطیل کرد.
ما هم با توجه به شرط فسخ و عدم ایفای تعهد از طریق دادگاه فسخ کردیم و تامین دلیل هزینه کرد هم گرفتیم که نقدا پرداخت کنیم.
بنظر اساتید محترم پیش فروش ها باتوجه به نقض ماده پیش فروش ابطال خواهند شد؟ و هزینه کرد سازنده به پیش خریداران تعلق میگیرد ؟
لازم به ذکر است که سازنده وکالت فروش نداشت.

پاسخ ها :

سالار شهنازی جنک تپه

جناب آقای سالار شهنازی جنک تپه:

سلام. این موضوع نیاز به بررسی مدارک و مطالعه قرارداد داره.

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

شما در چنین موارد حساسی بهتر است ابتدا به وکیل مراجعه کنید و با مشورت وکیل درباره فسخ یا الزام به ایفای تعهد و یا ابطال اقدام کنید. باید مدارک رویت شود.