مشاوره حقوقی رایگان - دعوا و درگیری در عروسی

برادر عروس در حالت مستی با دوستانش به میهمانان حمله ور شدند و به تالار خسارت زدند ولی خودشان کتک خوردند. اما به دادگاه رفتن شکایت کردن و دوباره چند روز بعدبا کلی ادم به مغازه یکی از برادرام رفتن ودوباره کتک خوردن ایا ما باید دیه اینهارو بدیم. ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل

بله بر اساس نظریه پزشکی قانونی و حکم دادگاه شما موظف به پرداخت دیه خواهید شد اما شما نیز می توانید از ایشان شکایت نمایید و مطالبه خسارت جهت تالار نمایید

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام بر اساس قانون دفاع زمانی مشروع محسوب میشود که متناسب با عمل مهاجم باشد در حدی که دفع خطر کند نه اینکه دفاع تبدیل به تهاجم شود . به نظر میرسد کتک کاری شما بیش از حد نیاز دفع خطر بوده مگر اینکه از طریق دیگری خلاف ان ثابت شود.