مشاوره حقوقی رایگان - نفی نسب

سلام،
بنده برادری ناتنی (از مادر یکی و پدرمان فرق می کند) دارم که فوت شده است و تنها یک فرزند پسر دارد که احتمال بسیار زیاد می دهم که فرزند او نمی باشد و از چند ماهگی او را بزرگ کرده و در شناسنامه برادرم پدر ان پسر هست.

آیا می توانم با ادعای نفی نسب و اثبات آن، آن پسر را از ارث برادرم محروم کنم یا خیر؟ و برای این کار آیا تنها آزمایش ژنتیک کفایت می کند؟ (چون مدرک دیگری ندارم، جز اینکه او پسر برادرم به احتمال زیاد نیست. همچنین برای آزمایش ژنتیک علاوه بر بنده، خواهر زاده های مذکر و مونث که مادرشان با برادر مذکور تنی می باشد هم وجود دارند)

پیشاپیش ممنون از راهنمایی شما.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید و سپس ..

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
شما برای طرح دعوای نفی نسب ذی نفع نیستید بنابراین دادگاه تکلیفی به پذیرش دعوای شما ندارد.
سوال اینجاست که انگیزه شما از طرح این مبحث چیست؟
به احتمال زیاد با طرح این بحث زندگی این بچه نابود خواهد شد.