مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به حکم دادگاه برا جداسازی یارانه همسر قبل از طلاق

سلام. بنده م.ه مردی هستم که جزء دهک کم درامد جامعه هستم. و در زندگی که همه حتی برای یک بار دچار مشکل (دعوای لفظی) با همسرم ش.ه شدم و در طی 8 9 سال زندگی اول بار مراجعه به دادگاه ما هست. ولی همسرم در همان روز های اول مراجعه به دادسرا ایلام. ایوانغرب و در چه صورتی نمیدانم حکم جدا سازی یارانه را از چه کسی یا چه ارگانی گرفته و اجرایی کردی با وجود ارتباط داشتن. با من و... حتی من به هیچ احضاریه ی دریافت نکرده ام. ممنون میشم پاسخ سوال بنده را بدهید

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت اختلاف زوجه میتواند از طریق فرمانداری تقاضای جداسازی یارانه را انجام دهد