مشاوره حقوقی رایگان - جعل عنوان در خواستگاری و دریافت مبلغ

یه اقایی خودشون رو سپاهی معرفی کردن و گفتن مدرک فوق لیسانس دارن و با بهانه های دروغی از من مبلغ ده میلیون گرفتن . ایشون ظاهرا بعدا دل باخته من شدن و با خانواده خواستگاری اومدن . اما داماد ما استعلام گرفتن و فهمیدیم نه تو سپاهه و نه فوق لیسانسه. ما بهم زدیم و من گفتم از ازدواج پشیمون شدم.
ایشون توی پیام رسان عادی و واتس اپ ده بار اقرار کرده به دروغاش و اینکه به من بدهکاره و می پردازه .
الان 5 تومن پرداخت کرده اما دیروز شروع کرد فحاشی های بد و توهین و تهدید و میگه باقی رو نمیدم فحشای ناموسی توی پیام داد.
الان من سوالی داشتم از این اقا شکایت کیفری کنم یا حقوقی ؟
ایا این کار عین کلاهبرداری نیست ؟

پاسخ ها :

کاظم منصورخاکی

جناب آقای کاظم منصورخاکی:

کیفری
تحصیل مال نامشروع و کلاهبرداری

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

برای فحاشی باید شکایت کیفری انجام دهید. به نظر می رسد بعد از شکایت کیفری مشکل حقوقی شما نیز حل شود( در صورت محکومیت ایشان برای جلب رضایت شما خودشان پول می دهند)
برای جعل عنوان هم می توانید از ایشان شکایت نمایید

محمودرضا  استقلال

محمودرضا استقلال :

سلام بر شما - درفرض سئوال آیا ازدواج صورت گرفته یا خیر ؟ اما درمورد ارسال پیامک های با مضامین توهین ، می توانید طرح شکایت کنید .

علی عالیشوندی

علی عالیشوندی :

سلام .بله از مصادیق تعریف کلاهبرداری هست "بردن مال دیگری با توسل به عملیات متقلبانه"