مشاوره حقوقی رایگان - پلاک شدن خودروهای دست ساز

با سلام و وقت بخیر
پرسش فوق از آنجایی که بنده در حال طراحی یک خودرو مینی برقی هستم مطرح میشود
طی جستجو هایی که انجام دادم متاسفانه به علت خلا قانونی و کمبود اطلاعات حقوقی از طرفین مورد مشاوره نتوانستم به پاسخ برسم
متن پرسش بدین شرح است:
در چه صورت و بر اساس چه فرآیندی میتوان یک خودرو طراحی شده از صفر را که البته بر اساس استانداردهای ایمنی میباشید، از طریق پلیس راهور درخواست صدور پلاک کرد تا بتوان از این وسیله نقلیه در سطح شهر استفاده نمود؟

لطفا فرآیند این کار را بطور کامل توضیح دهید
باتشکر فراوان

پاسخ ها :

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

باید مجوز صادر بشه از وزارت صنعت و معدن و بعد از مراحل اداری میتوانین از پلاک ثبتی بگیرین