مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

ایا کسی که از یک زمین مزروعی برادرانش 60 سال کشاورزی و حفافظت و نگهداری کند و خودش نیز سهم خیلی اندکی دارد و برادرانش 45سال پیش فوت کرده حالا پس از60سال نگهداری از زمین ایشان حق و حقوقی نسبت به زحمات 60ساله دارد یا نه خواهشمندم بخاطر خدا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

جواد خان زاده مقصودلو

جناب آقای جواد خان زاده مقصودلو :

با سلام اصلا در قانون چنین وضعی پیش بینی نشده و در عوض شما هم از زمین ها استفاده کردین

فرید گودرزی

فرید گودرزی:

با سلام با توجه به حق زارعانه که یک حق عرفی است ایشان دارای حق و حقوق میباشد.سپاس