مشاوره حقوقی رایگان - یک دانگ ملک به عنوان مهریه

با سلام پدر من یک خانه بزرگ داشت که به چند قسمت تقسیم شد و مقدار از آن را فروخت یک قسمت آن را به من بخشیده زن برادرم از کل آن خانه یک دانگ از پدرم به عنوان مهریه دارد پدرم به من بابت بخشیدن این خانه یک مبایعه نامه داده که دو خواهر بزرگم به همراه شوهر خواهرم‌ و پدر خانمم زیر آن را امضا کردن آیا زن برادرم میتونه از خانه ای که پدرم به من داده طلب یک دانگ خانه را بکند یا نه ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تا زمانیکه سند رسمی بنام شما نباشد ، زن برادرتان می تواند توقیف کند. باید سند رسمی بنام شما تنظیم شود تا کسی ادعایی نداشته باشد. علی ایحال اگر قولنامه عادی معتبر باشد امکان رفع توقیف هست