مشاوره حقوقی رایگان - شارژ واحد تجاری در مجتمع مسکونی

باسلام و عرض ادب، ما در مجتمع مسکونی در کرمانشاه ساکن هستیم که سازنده طبقه همکف و منفی 1 آنرا تجاری کرده که ورودی آن از خیابان است ولی کنتور های انشعابات در راهروی مجتمع مسکونی است البته یک در ورودی هم از داخل مجتمع به طبقه منفی یک آن باز شده، اضافه بر این یک واحد طبقه اول را هم بعنوان انبار واحد تجاری بکار گرفته که از داخل مغازه با بالابر به آن وصل است درب ورودی داخل مجتمع هم دارد، مالک فقط شارژ واحد مسکونی خود که پنت هاوس مجتمع است می پردازد آیا موظف به پرداخت شارژ واحد های تجاری هم هست یا خیر؟
سپاس ار راهنمایی شما
ذکر استناد ماده قانون مربوطه مزید بر امتنان خواهد بود.
با سپاس فراوان از کرمانشاه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
اگر واحد های تجاری از خدمات مجتمع مسکونی مانند نظافت یا نگهبانی یا آسانسور استفاده نمی کنند و کنتورهای مصرفی آنها نیز جدا هست دلیلی برای پرداخت شارژهای مجتمع مسکونی وجود ندارد