مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت کامل دیه توسط صندوق خسارت بدنی

سلام. من سه سال پیش بابت تصادف شکایت کردم و بعد از سه سال حکم به نفع من بود. من سرنشین ماشینی بودم که راننده آن گواهینامه نداشت و چپ کردیم. آسیب دیدگی جدی کمر داشتم و پلاتین گذاشتم. بعد از سه سال چون بیمه هم نداشت پرونده ام رو به صندوق بیمه خسارات بدنی دادند. دیه من 32 درصد بود و با ارش یک کم بیشتر میشد ولی بعد از 15 روز متوجه شدم از 167 میلیون دیه و ارش فقط 75 میلیون به حساب واریز کردند و میگویند بقیه اش را طبق رای وحدت رویه پرداخت نمیکنیم اما اجرای احکام میگوید چنین چیزی نیست. راه و شهر من دور هست و از محل دادگاه و تلفنی توضیح نمیدهند. حرف کدام درست هست؟
آیا ممکن فقط همین مبلغ رو بدهند؟ آسیب جدی من و مبلغ دیه ای که پزشک قانونی و قاضی در نظر گرفته به همین راحتی میتواند نصف بشود؟ ممکن دیگر بقیه اش را ندهد؟ من حق اعتراض دارم آیا دادگاه اجرای احکام میتواند موافقت نکند و خواستار بقیه پول من بشود؟ چی کار کنم؟ سه سال هست گذشته و تازه رای گرفته بودم که حالا فقط این قدر آن دادند و بقیه اش چی کار کنم؟ میشود اعتراض کرد یا بقیه اش را کلا نمیدهند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
صندوق تامین خسارات بدنی باید تمام مبلغ را پرداخت نماید و ..
تماس بگیرید