مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی برگ کمپانی موتور سیکلت

با سلام. بنده یک موتور سیکلت مدل 86 خریدم و بعد از چند ماه موتور رو از من دزدیدند که در تهران پیدا کردند و موتور رو به کلانتری 106 بردند و به نام همان کسی هست که از او خریدم. الان برای وکالت برگ کمپانی میخواهد که من گم کردم و اون طرف هم نمی آید که برویم موتور رو تحویل بگیریم. المثنی هم که بخوام بگیرم باز هم صاحب موتور رو میخواهد که اون نمی آید که دنبال کار آن برویم ولی برای وکالت می آید که نمیتونم بدون برگ کمپانی بگیرم. خواستم بپرسم ببینم راه حلی هست که بتونم بدون برگ کمپانی وکالت بگیرم یا این که از شرکت بدون حضور صاحب موتور و خود موتور برگ کمپانی المثنی بگیرم؟ چون خود موتور الان در پارکینگ هست و نمیتونم بیرون بیاورم. ممنون میشوم یک راه حلی به من بگویید.

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

در وکالتی که از فروشنده میگیرید حق مراجعه به شرکت تولید کننده برای اخذ سند و برگه کمپانی را قید کنید و سپس از طریق این وکالت شخصا مراجعه و برگه را بگیرید.