مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه بعد از وکالت بلاعزل

بنده و خواهر و برادر و عمه و عمو هایم وراث ملک پدر بزرگمان هستیم چند سال پیش همگی به یکی از عموهایمان وکالت برای کارهای اداری دادیم و ایشان از ناآگاهی ما سوء استفاده نمود و وکالت را به صورت تام الاختیار و بلاعزل از ما گرفت و حق انتقال به خود و غیر را در آن ذکر کرده بود و حالا من و خواهر و برادر هایم دعوای تقسیم ترکه را مطرح نموده ایم.
1: اگر عمویمان ملک را به خود یا غیر انتقال داده باشد و در وکالتنامه اسقاط کافه خیارات شده باشد ما چه حقوقی داریم؟
2: اگر به کسی ملک را انتقال نداده باشد این وکالتنامه (در صورتی که ملک فروخته نشده باشد) در دعوای تقسیم ترکه ما چه اثری دارد؟
متشکرم

پاسخ ها :

تقسیم ترکه ارث مطالبه سهم الارث