مشاوره حقوقی رایگان - ابطال گواهی ثبت علائم

اینجانب در تاریخ 15/11/1395 درخواستی ثبت اظهارنامه بعنوان فرش م .... ارسال کرده که در تاریخ 18/11/1395 بعلت تشابه فرش م متعلق بشرکت س اظهارنامه مقدم مورخ 20/05/1395 ابلاغیه اخطار رد اظهارنامه برای اینجانب صادر شد مجددا در تاریخ 27/03/1396 طی اظهارنامه جدید باعنوان فرش م ارسال کرده که در تاریخ 17/07/1396 آگهی تقاضای ثبت صادر شده که در تاریخ 21/09/1396 بشماره ثبت ....... قطعی گردید ٌ در تاریخ 11/96 دادخواستی از طرف دادگاه حقوقی تهران صادر شده که آقای ج باعنوان علامت م تبریز درخواست ابطال علامت ثبتی اینجانب باتوجه به اظهارنامه مورخ 30/09/1395 را دارد باتوجه به اینکه ابلاغیه اخطار رد صادره از طرف اداره ثبت علائم موضوع اظهارنامه مذكور بعلت علائم جغرافيايي جهت کالای فرش كه مصرف كننده عادی را نسبت به مبدأ جغرافيايي گمراه می سازد طبق بند (ج) ماده 32 قانون ثبت علائم تجاري و ماده131 آئین نامه اجرایی قانون مذکور مردود اعلام گردید و طی اخطار اداری مورخ 03/04/1396 به متقاضی اظهارنامه، ابلاغ گرديده و در مفاد اخطار اداری مذکور نیز ثبت کلمه م و تصویر طی اظهارنامه جدید بلامانع اعلام گردیده که متقاضی ثبت اظهارنامه در مهلت ابلاغیه صادره که برای مدت 1ماه میباشد و نسبت به اعتراض روزنامه رسمی آگهی تقاضای ثبت اینجانب که در تاریخ 15/08/1396 باتوجه به اینکه در شهریورماه 96 از اظهارنامه اینجانب آگاه و مطلع بوده هیچ گونه اقدامی در این خصوص به عمل نیاورده است. درضمن بعد 6٠روز مجوز موقیعت جغرافیایی را ارائه میکند که متوجه اظهارنامه اینجانب میشود آیا اصلا امکان چنین چیزی با توجه به اخطار اداری وجود دارد رای دادگاه دعوی خواهان را وارد و ثابت تشخیص و به استناد ماده 38 قانون ثبت علائم تجاری (پس از انتشار آگهی اظهارنامه و تا زمان ثبت علامت‌، متقاضی از امتيازات و حقوقی برخوردار است كه درصورت ثبت برخوردار خواهد بود. با اين حال هرگاه به وسيله متقاضی ثبت درباره عملی كه پس از آگهی اظهارنامه‌انجام شده‌، دعوايی مطرح شود و خوانده ثابت كند كه در زمان انجام عمل‌، علامت، قانوناً قابل ثبت نبوده است‌، به دفاع خوانده رسيدگی و در مورد ثبت يا عدم ثبت علامت تصميم مقتضی اتخاذ می شود.) حکم ابطال علامت تجاری اینجانب درتاریخ 30/5/97 صادر میگردد آیا امکان ابطال سند وجود دارد؟ باتشکر

پاسخ ها :

ثبت علائم تجاری علامت تجاری گواهی ثبت علائم تجاری ابطال علامت تجاری قانون ثبت علائم تجاری