مشاوره حقوقی رایگان - سرقت در ساختمان

سلام، وقت بخیر.
چند روز پیش وسایل من را از موتورخانه دزدیدند و نگهبان دیده چه کسی هست و یکی از ساکنین دوست خود رو به ساختمان آورده اما خودش بیرون ساختمان در ماشین نشسته است و الان در دوربین هم فقط دوست او مشخص هست و خودش نا معلوم هست که اون آقا دارد وسایل رو میبرد. ما دوستش رو نمی شناسیم و فقط خودش رو میشناسیم. شکایت کردم و گفتم من به این آقا مظنون هستم. نگهبان و یکی از ساکنین هم آمدند و شهادت دادند که اون شب این ها رو در خیابون دیدند. حالا امروز از کلانتری اومدند این پسر رو بردند و اون جا گفته این دوست من نیست و من نمیشناسم و در کلانتری تهدید کرده که بچرخ تا بچرخیم. وکیل ایشون هم آمده است و الان قاضی فعلا آزاد گذاشته است. میخواستم بپرسم اگر نتونام ثابت کنم، ایشون میتواند از من شکایت کند؟ باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

خیر نمی تواند شکایتی علیه شما کند، و در خصوص اثبات ادعای خودنیز بایست دلیل کافی نظیر فیلم دوربین و یا شهادت شهود و ... داشته باشید