مشاوره حقوقی رایگان - چگونه می توانم پیگیری کنم؟!

با سلام و احترام خدمت شما
اینجانب سرباز نیروی هوایی ارتش بودم. با موتور به سمت منزل از پادگان بودم که تصادف کردم و افسر پلیس راهنمایی و رانندگی مرا مقصر اعلام کرد. بنده متأسفانه یکماه به دلیل ضربه به سر در تصادف یکماه آی سی یو بستری شدم و الانم پای چپم کلا پلاتین داره و هیچگونه خسارتی دریافت نکردم.
می توانم دیه دریافت کنم؟
با تشکر از مشاوره رایگان شما

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام ممنون از جواب شما خیلی سپاسگذارم.
در ادامه عرض کنم موتوری که من سوار بر آن بودم موتور هم خدمتیم بود و متأسفانه هیچ گونه بیمه ای هم نداشته است.
اگر امیدی به ادامه این پرونده هست با شما وکیل محترم ادامه دهم.
تشکر از راهنمایی شما عزیز محترم
اجرکم عندالله

تصادف حین خدمت سربازی دیه سربازی آسیب دیدگی حین خدمت سربازی سربازی دریافت خسارت تصادف دریافت دیه سربازی