مشاوره حقوقی رایگان - کم کاری وکیل

با سلام خدمت عزیزان
یک ماهی میشه که بابت شکایت نامه ای وکیل گرفتم و دو روز پیش ابلاغیه شکایتم دستم رسیده، از اونجایی که دادگاه 5 روز مهلت حضور بهم داده هر چی با وکیلم تماس میگیرم پاسخگو نیست، لطفا راهنماییم کنید.ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تا روز آخر صبر کنید اگر وکیل حاضر نشد خودتان اقدام کنید و اگر حق الوکاله را پرداخت کرده ای می توانی از کانون موضوع را پیگیری کنید .
توصیه میکنم در مراجعه به کانون عجله نکنید شاید مشکلی برای وکیل پیش اومده