مشاوره حقوقی رایگان - تنظیم لایحه

سلام. من در جلسه اول در دادگاه نتوانستم حاضر شوم. آیا در این زمان که در04/12برای من ابلاغ دوم آمده، به دادگاه لایحه بدهم، برای نوشتن لایحه میتوانم از وکیل کمک بگیرم؟ من معلول هستم و همسرم هم بیماری خاص دارند و هزینه های خانه بسیار زیاد است. به خاطر آن میخواهم راهنمایی فرمایید تا هزینه بیشتر متحمل نشوم. چطور لایحه تنظیم کنم قبل از جلسه دوم؟
آیا قبل از جلسه دوم موثر است که لایحه بدهم یا بعد از آن لایحه رو در جلسه دوم دستی بدهم و در دادگاه غیر حضوری ندهم. کدام موثر است؟ راهنمایی بفرمایید. ممنون.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید حتما حتما قبل از جلسه دوم ، لایحه را برای دادگاه ارسال نمایید چون ...
برای تنظیم لایحه تماس بگیرید 09171131543

يوسف  محمدي قلعه تكي

جناب آقای يوسف محمدي قلعه تكي :

باسلام
چنانچه جلسه تجدید شده باشد فرقی در اینکه چه وقت لایحه بدهید نیست ،اما صرفاًاگر در لایحه نکات ریز و موثری دارید بهتر آن است که در همان جلسه دادرسی بصورت حضوری تقدیم کنید.