مشاوره حقوقی رایگان - ایثارگری

سلام. پدر بنده از سال 72 تا 74 در ارومیه و سپاه به عنوان منطقه درگیر امنیتی خدمت سربازی نموده و بنده 7 ماه و 20 روز کسری خدمت گرفته ام و الان میخواهم برای رسمی شدن در اداره گاز از آن استفاده کنم. آیا این سابقه جزء ایثارگری محاسبه میشود یا خیر؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به موجب اين دستورالعمل، صلاحيت مشمولان براي استخدام رسمي بايد به تأييد گزينش رسيده باشد، پست بلاتصدي در تشكيلات تفصيلي دستگاه براي انتصاب مشمولان وجود داشته باشد، حق بيمۀ اين نيروها بايد توسط دستگاه اجرايي مربوط يا شركت‌هاي طرف قرارداد با دستگاه اجرايي پرداخت شده باشد و همچنين اين نيروها بايد در زمان تصويب قانون با دستگاه اجرايي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات‌رساني يا شركت‌هاي طرف قرارداد، قرارداد داشته باشند و قرارداد آن‌ها در سال جاري نيز تمديد شده باشد.

در اين دستورالعمل تصريح شده است؛ در صورت محدوديت اعتبارات تخصيصي به دستگاه، اولويت براي استخدام و يا تبديل وضع مشمولان بر اساس «سابقۀ خدمت بيشتر» است.

همچنين به موجب ماده 5 اين دستورالعمل، به‌كارگيري نيروي انساني جديد در دستگاه‌هاي اجرايي به جايگزيني نيروهاي قراردادي، شركتي و طرحي كه در اجراي بند (د) تبصرۀ (20) قانون، به استخدام رسمي دستگاه اجرايي در مي‌آيند، ممنوع است.

تمامي دستگاه‌هاي اجرايي مشمول ماده (2) قانون جامع خدمات‌رساني به ايثارگران موظفند پس از اجراي اين دستورالعمل، اطلاعات كاركنان را در سامانۀ كارمندايران، زيرسامانۀ پاكنا، بارگذاري و به‌روزرساني كنند.

اين دستورالعمل مسئوليت حسن اجراي بند (د) تبصرۀ (20) قانون و مفاد اين دستورالعمل در دستگاه اجرايي را بر عهدۀ بالاترين مقام دستگاه اجرايي گذاشته است.