مشاوره حقوقی رایگان - آدم ربایی

من متهم به جرم آدم ربایی / ضرب جرح / و جعل عنوان به ده سال حبس محکوم شده ام سوال اول آیا با داشتن ادله قوی و تازه به دست آورده موجود میتوانم به رای دیوان اعتراض کنم / سوال دوم مربوط به عفو عمومی است چون خود را به زندان معرفی نکرده ام میتوانم از شرایط عفو عمومی استفاده کنم - سوال سوم اینکه برای استفاده از عفو عمومی آیا رضایت شاکی را نیاز دارم سوال سوم بسیار برایم مهم است / با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

با سلام
1-در صورتیکه رای قطعی شده می‌توانید با دلیل جدید وفق ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری اعاده دادرسی نمایید.
2-خیر باید در حین اجرای محکومیت باشید.
3-اخذ رضایت شاکی در مورد خسارات وارده وفق ماده 98 قانون مجازات اسلامی ضروری است.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،1ــ بلی2ـــخیر3ــ خیر،امااگررضایت بگیریدمیتوانیدتقاضای تخفیف مجازات داشته باشید