مشاوره حقوقی رایگان - درخواست دریافت مبلغ ودیعه در قرارداد اجاره از موجر

با سلام و احترام
بنده خانه ای را به مدت یکسال کرایه کردم از تاریخ 8 خرداد 1399 تا 8 خرداد 1400، با توجه به قانون کرونا بنده میتوانستم به مدت یکسال تمدید کنم که به خاطر حرف های موجر که خانه را لازم دارد، از منزل ایشان با تاخیر تقریبا 20 روزه بلند شدم، ایشان از من 900.000 تومان بابت دیرکرد گرفتند و مبالغی برای جریمه گازبها، رنگ خانه و... نگه داشتند و مابقی پول رهن را پرداخت کردند، از زمانی که با ایشان توافق شد برای رنگ کردن خانه و... زمانی گذشته و ایشون مبلغ باقی مانده را پرداخت نمیکنند و ادعاهای جدید اعلام میکنند که شما فلان جا رو تخریب کردید و ... در ضمن کلید منزل ایشان رو هنوز من نداده ام و قرار بود پس از رنگ کردن منزل ایشان بهشون تحویل بدم که زدن زیرش و علی رقم اینکه من کلید رو بهشون ندادم، قفل منزل رو عوض کردن و ورود به منزل کردن، در صورتی که هنوز من تو خونه وسیله داشتم، حالا سوال من اینه که چطور برای ورود به منزلی که کرده شکایت کنم و چطور مبلغ باقی مانده پول رهن که دستش مونده رو بگیرم و اینکه آیا میتونه از مبلغ رهنی که دستش امانت بوده مبلغی رو برداره یا خیر، لطفا راهنماییم کنید دارم دیوانه میشم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام فعلاً در خصوص ورود به منزل و ممانعت از حق ورود مجدد شکایت کنید احتمالاً بقیه مشکلات شما نیز حل می شود