مشاوره حقوقی رایگان - طرح هادی

با سلام ضمن عرض خسته نباشید بنده زمینی خریداری نمودم که محل سکونت از سال 1330 تا 1380 بوده و به دلیل بافت قدیمی و خونه های گلی آن تخریب شده ولی آثار دیدار ان موجود بود ضمن اینکه دهیار و شورای محترم هم مسکونی بودن این زمین را تایید میکنن همراه با شهود همسایه گان. بنیاد مسکن در اجرای طرح هادی روستایی این ملک و خارج از طرح هادی که سال 80 اجرا شده. قرار داده. بنده با هماهنگی دهیار و فرماندار و استانداری بخشداری پس از اخذ مجوزهای قانونی. بلامانع بودن و مستثنیات 12 اداره من جمله منابع طبیعی و جهاد کشاورزی و... تقاضای پروانه ساخت نمودم و دیوار دور زمین کشیدم. از طرفی برای استفاده از وام مسکن روستایی درخواست الحاق به طرح هادی دادم. و مسئول بازدید میگن که خلاف کردی و باید پرونده تشکیل و ببری کمیسیون. در حالی که من پروانه ساخت دارم، ولی باز هم گفتم شما کار قانونی خود تون و انجام بدین. متاسفانه پس از گذشت حدود 3 ماه از تشکیل پرونده و گزارش بازدید پرونده رو به استان نمیفرستند. در حالی که مسئول امور روستایی فرمودند تخلف نیست چون پروانه ساخت دارم. پرونده رو بفرستن موافقت میکنیم. حال سوال این است که منازلی که قبل از اجرای طرح هادی مسکونی بوده اند و از طرفی از لحاظ استعلام ها. مجوز های قانونی مشکل ندارند چرا باید این پروسه طولانی را طی کنند. خود شهرستان مستقیما اقدام به الحاق به طرح هادی نمیکنند. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
انجام دیوار کشی دور زمین بدون اخذ اجازه از جهاد و بنیاد مسکن جرم است و امکان صدور حکم تخریب دیوار ، توسط کمیسیون
وجود دارد ولی اگر شما پروانه ساخت گرفته باشید ، شما شروع به ساخت نمایید و تخلفی هم توسط شما صورت
نگرفته است و اگر اداره ای دولتی ، مانع ساخت شما بشود شما می توانید شکایت نمایید و مطالبه ضرر و زیان نمایید. و. ...