مشاوره حقوقی رایگان - وکالت دادن ماشین

سلام من میخام یه ماشین بخرم که سند اون قبلا رهن بانک بوته بعد مالک فک رهن کرده و برگش رو داره اما بدلیل شرایط کرونا به مراکز راهنمایی رانندگی ارائه نداده هنوز. فردا میخایم بریم دفتر اسناد رسمی و وکالت تعویض پلاک و وکالت سند رو بدن به من تا کارهاش رو انجام بدم. از نظر قانونی من میتونم این ماشین رو با وکالت نامه بنام خودم بزنم؟ یا اینکه اول باید اون شخص خودش مراجعه کنه کارهارو انجام بده بعد بریم دفترخونه وکالت بده به من برای به نام زدن

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام اگر در مرحله اعسار پرونده هست دیگر جایی جهت دفاع وجود ندارد اعسار یعنی پذیرش دین و تقاضا جهت تقسیط مبلغ دین