مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری صحت قانونی بودن شرکت .....

باعرض سلام وخداقوت من حدودا20روز پیش برای کار در منزل به شرکت ........ برای کار نمد دوزی مراجعه کردم و مبلغ200هزار تومان بابت ضمانت بازگشت کار به شرکت تحویل دادم و حدود400هزار تومان هم کار براشون انجام دادم. امروز شنیدم کلاهبرداری کردن چجوری می تونم صحت قانونی بودن این شرکت رو بدونم؟ یه شماره هم از مدیرش دارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
در گوگل جستجو نمایید شناسه اشخاص حقوقی وارد این سایت شوید و با نام شرکت جستجو و شرایط آنرا ببینید.