مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از کد ملی

سلام
دختر 16 ساله من امروز برای کار تایپ در یکی از این سایتهای مجازی ثبت نام کرد و کد ملی و نام و نام خانوادگی و تاریخ تولدش و فرستاد ومبلغی هم از کارت بانکی من براشون واریز کردیم آیا ممکنه از اطلاعاتی که دادیم و از کد ملی دخترم سوء استفاده کنند ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

ارسال اطلاعات هویتی برای کار از راه دور سوء استفاده از کد ملی سوء استفاده از اطلاعات هویتی