مشاوره حقوقی رایگان - پرونده قتل

سلام با عرض ادب برادر من پنج سال پیش با هشت ضربه چاقو کشته شده سه بار حکم اعدام امده بود از تهران چهارمین بار پارسال بود غیر عمدی شده به وکیل هم گفتیم چرا اینجوری شده گف درستش میکنم بعد اون ما هر چه قد به وکیل زنگ زدیم جواب نداد اخر عزلش کردیم یه وکیل دیگه ای از تهران گرفتیم اون هم امد گف وکیل کار خراب کرده دیگه درست نمیشه تمام شده کار پرونده قاتل هم وثیقه گذاشته یه ساله بیرونه اجرای احکام هم هی به ما ابلاغ میفرسته که بیایید تمام کنید به دفتر اقای رئیسی هم نامه دادیم از اونجا هم جواب نگرفتیم لطفا ما رو راهنمایی کنید به کجا باید شکایت کنیم اصلا به کی باید شکایت کنیم نمیدونیم

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

با سلام و عرض ادب جهت مشاوره نیاز به مطالعه پرونده میباشد در این خصوص به وکلای دادگستری مراجعه و درخواست کنید که این کار را انجام سپس مشاوره لازم را به شما بدهند