مشاوره حقوقی رایگان - اخذ گواهی انحصار وراثت

با سلام برای اخذ گواهی انحصار وراثت ملکی که اطلاعات و مشخصات آن معلوم است ولی سند اولیه دست آدمهای خبیث هست. اول به کجا باید مراجعه کرد تا بتوان گواهی انحصار وراثت از شورای حل اختلاف محل آخرین اقامت متوفی دریافت نمود؟ مدرک و سندی در اختیار نداریم که بتوانیم تقاضای انحصار وراثت از شورای حل اختلاف نماییم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مراجعه به دفاتر خدمات قضایی و تهیه مدارک و استعلام از طریق شورای حل اختلاف و ثبت

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

موضوع گواهی انحصار وراثت با معرفی ماترک برای پرداخت مالیات متفاوت است.
شما ابتدا دادخواست حصر وراثت بدهید و بعد باید پیگیر سند ملک شوید.
در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید