مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه ساختگی

سلام و خسته نباشید. اپارتمان خودم را به صورت صوری و بدون دریافت هیچ مبلغی یا چیزی به نام شخصی زدم تا بعد از مدت معلوم به نام خودم انتقال دهد ولی این کار را نکرده و با استناد به یک مبایعه نامه ساختگی ادعای فروش اپارتمان به وی را کرده و شکواییه تصرف عدوانی علیه بنده مطرح کرده که بنده تبرئه شدم. حال بنده قصد شکایت برای ساختگی بودن مبایعه نامه و شاهدین امضا این برگه دارم. ایا میتوانم و اگر بلی، چگونه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مبایعه نامه جعلی است وهیجگونه امصایی از شما در ان درج نگردیده میتوانید به اتهام جعل واستفاده از سند مجعول از وی شکایت کنید واگر مبایعه نامه را شما امصا کردید ولیکن صوری می باشد باید دادخواست بطلان معامله ومبایعه نامه بعلت صوری بودن را تقدیم نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما کامل نیست
به هر حال اگر مبایعه نامه شما صوری است میتوانید دادخواست ابطال معامله به جهت صوری بودن معامله را بدهید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
پاسخ سوال اول شما مثبت است شما می توانید دادخواست ابطال معامله بدهید.
چگونگی انجام این کار مفصل است. درصورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید