مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد قسط خودرو

با عرض سلام خودرو x33 دارم که اقساطش عقب افتاده و حدود 120 میلیون قسطی است مدل 94 که سال 96 خریداری کرده ام حتی 2 سال مدل عقب افتاده که مدیران خودرو به ما تحویل داده شکایت خسارت افت مدل کرده ام و الان میتونم 120 تومان قسط عقب افتاده ماشین را دوباره اقساط بندی بشه و پرداخت کنم یا نه باید کل اقساط را یک جا پرداخت کنم در ضمن شرکت مدیران خودرو توقیف ماشین رو اعلام کرده است لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا شروط قراردادی شما حائز اهمیت بوده وباید قرار
داد شما مطالعه گردد
ثانیا اینکه اقساط یکدفعه از شما اخذ بشود ویا مجددا تفسیط شود تماما بستگی به شرایط وتوافق با مدیران خودرو دارد