مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نکردن سر رسید

با عرض سلام بنده چند سال پیش یه وام 20تومنی گرفتم از بانک تجارت یه ساله ور شکست شدم نتونستم وامم را تمدید کنم الان یک ساله اقدام کرده بانک به وکیل داده یک ماه پیش اخطاریه امد به خونه پدرم منم شهرمون نبودم نتونستم برم دادگاه. الان دوست و بالم بسته هست ولی بعد عید تیر می تونم تسویه کنم پول میاد دستم و دوتا ضامن دادم یکی بازاری و یکی کارمند من چطوری وقت.
بگیرم؟ تا بعد عید ؟ میترسم جلب ام کنن میشه؟ یا کاری در دادگاه داشتم می تونن اونجا منو جلب بکنن؟ ممنونم از کمکتون موفق و پیروز باشید.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،جلب نخواهی شدمبلغ کمی هم شده بدهیدباشما راه می آیند