مشاوره حقوقی رایگان - قفل کردن درب پشت بام توسط مدیر ساختمان

با عرض سلام و ادب و احترام. اینجانب مالک یک واحد مسکونی در یک مجتمع 16 واحدی هستم و مدیر ساختمان ما به بهانه واهی درب پشت بام را قفل کرده و اجازه نمیدهد تا ما به کولرهای خود دسترسی داشته باشیم. آیا چنین اجازه ای دارد؟ با تشکر

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

خیر ایجاد مزاحمت تلقی می شود بدوا با مذاکره سپس ارسال اظهارنامه و نهایتا طرح شکایت ایجاد مزاحمت و ممانعت از حق اقدام کنید