مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

با سلام و خسته نباشید. فردی در سه راهی روستایی با یک دستگاه تراکتور درحال گردش به چپ به سمت روستا بوده، که یک سواری با سرعت غیر مجاز و بدون رعایت تابلوهای متعدد مربوط به تقاطع ها و چراغ خطر و منطقه مسکونی (40کیلومتر) از روبه رو آمده و با تراکتور برخورد و پس از شکستن محور جلوی تراکتور درحالیکه دو چرخ سمت چپ سواری ترکیده بوده در حدود 10متر روی زمین کشیده شده ومتوقف گشته. افسران راهنمایی و رانندگی تراکتور را مقصر قلمداد کرده اند. و متاسفانه به سرعت بسیار بالای خودرو سواری توجه نکرده اند؟ آیا سرعت غیر مجاز در تصادف نقش ندارد؟ اگر دارد از چه راهی می توان آنرا اثبات کرد؟ آیا شهادت شهودی که آنجا بوده اند برای اثبات سرعت غیر مجاز سواری کافی است؟ متشکرم از لطفتان

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اعتراض به کروکی اولیه داشته باشیدوتقاضای کارشناس نمایید