مشاوره حقوقی رایگان - خودسرپرستی

سلام من یه دختر هفده ساله هستم که شدیدا با خانواده ام به مشکل برخوردم و زندگی با خانوادم خیلی برام سخت شده, یعنی از هیچ آرامشی برخوردار نیستم و فشار روحی و روانی زیادی داره بهم وارد میشه. تصمیم دارم از خانواده جدا شم اما بصورت قانونی چون در غیر این صورت شکی نیست که این فشارها و آزار ها چندین برابر میشه و حتی تو تصمیمات آیندم مثل ازدواج به مشکل بر میخورم. من راجب مسئله ای بعنوان خودسرپرستی شنیدم و واقعا به کمک و اطلاعات نیاز دارم, میخام بدونم همچین چیزی وجود داره که شخص بتونه از سرپرستی خانواده خارج بشه و خودسرپرست باشه؟؟ اگر ممکنه این کار روالش چیه ؟؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت دارا بودن امکانات مالی میتوانید مستقل زندگی کنید