مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف و سرقت و ضرب و شتم

سلام همسر بنده از من و خانواده ام شکایت کرده گوشی همسرمو برداشتم متوجه شدم ایشون با پسری در ارتباط ایا به قاضی میتونم پیاما را نشون بدم همسرم بابت سرقت گوشی ازم شکایت کرده و میگه که من پیام ندادم خودت دادی پیاما فقط از طریق واتساپ بوده و در عین حال موجود ایا قاضی تایید میکنه

پاسخ ها :

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
سوالتون واضح نیست
اگه پیام های ارسالی مربوط به قرار و مدار و ملاقات حضوری باشه متونید تحت عنوان رابطه نامشروع از همسرتون شکایت کنید

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام تصمیم گیرنده قاضی است و در نهایت ممکن است به کارشناسی ارجاع شود.