مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف راه زمین کشاورزی

با سلام
زمینی کشاورزی 8 سال پیش به بنده فروخته شد و در مبایعه نامه و یک برگه دست نویس جدا فروشنده تعهد داد راه ماشین رو زمین دارد و اگر مشکلی هم در آینده پیش بیاید و معترضی هم باشد ، ایشان متعهد خواهد شد راه را تامین نماید ، ولی پس از مدتی پلاک بغلی ما که پسر عموی فروشنده هست معترض راه شد و اظهار داشت حد زمین ایشان به جوی عمومی خورده و ما راهی نداریم ، در جنوب زمین بنده و ایشان جوی عمومی است و 80 سانت هم حریم دارد ، جاده ما اضافه بر این 80 سانت بود ، در آن مقطع فروشنده زمین ما با پسر عمویش مذاکره کردند و راه برقرار شد ولی نوشته ای مبنی بر این توافق صورت نگرفت و پلاک بغلی هم فنس کشید، امسال شهرداری حکم تخریب فنس ایشان را داد و ایشان بعد از 6 سال دومرتبه راه را شخم زده و مدعی است شما راه ندارید و اگر می خواهید باید راه را بخرید ، فروشنده ما هم زده زیر تعهدش و میگوید بشما سند زدید و مبایعه نامه باطل است ، ضمنا در سند ما راه خورده و عرض راه هم 3 متر مشخص شده و تک برگ است ولی پلاک بغلی در جریان سند است و تحدید حدودش هم ما سال 1323 ، حالا 1- ما باتوجه به اینکه سند تک برگ داریم ، امکان اینکه سند باطل و راه از سند ما حذف بشود هست؟؟ 2- آیا میتوانیم روی مبایعه نامه از فروشنده شکایت کنیم و طلب خسارت و تامین راه کنیم؟؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر سند به علت حذف راه قابل ابطال نیست زیرا ... شما می توانید طبق مبایعه نامه از فروشنده و همسایه هر دو شکایت نمایید و حتما حکم به نفع شما صادر خواهد شد

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
سند به دلیلی که فرمودید قابل ابطال نیست و اگر در سند شما راه ذکر شده است شما می توانید شکایت تصرف عدوانی مطرح نمایید.