مشاوره حقوقی رایگان - رای دادن قاضی بدون توجه به مدارک و ادله

سلام وقتتون بخیر . امروز دادگاه داشتیم اما قاضی اجازه نداد تا تمام مدارک را ارائه کنیم حتی گفت شما دروغ میگی و از قیافه ات معلومه دروغگو هستی برای همین هم وکیل گرفتی ولی شاکی وکیل نگرفته حتی گفت من حکم زندانم فردا برات میزنم فعلا هم مدرک شاکی رو داد برای کارشناسی البته این چندمین جلسه بود قبلا قاضی دیگری بود و این اولین جلسه با این قاضی بود ایا میشه از قاضی شکایت کرد که نزاشته مدارک رو کامل ارائه بدیم و در موردش حرف بزنیم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
تا زمان صدور رای صبر نمایید و در مهلت مقرر از رای صادره به دلیل عدم توجه به مدارک ابرازی، تجدیدنظرخواهی نمایید.