مشاوره حقوقی رایگان - پرونده به شعبه ارجاع شد

سلام. امروز رفتم شورا و واخواهی زدم و دو تا پیام برای من آمده است.
آقای فلانی پرونده شما به شماره فلان و بایگانی به شعبه 12 شورا ارجاع شد.
داداخواست شماره 1 به شماره فلان ارسالی از طریق سامانه قضایی به شعبه چهارم دادگاه عمومی حقوقی ارجاع شده و ثبت گردید. مرسی.

پاسخ ها :

پرونده به شعبه ارجاع شد پیامک دادخواست به دادگاه عمومی حقوقی ارجاع شد