مشاوره حقوقی رایگان - حفر چاه در زمین ارثی

سلام، خسته نباشید. یک زمین به من و خواهرم ارث رسیده است و آن را به برادرم فروختیم. بعد از فوت پدرم برادرم یک چاه بدون اجازه ما حفر کرده بود و حالا بعد از فروش می‌گوید قیمت زمین به خاطر چاه بالا بوده است. آیا با توجه به این که بدون اجازه چاه حفر کرده ما باید هزینه اش را بدهیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

محمد   کوشکی

جناب آقای محمد کوشکی:

سلام شما سهم خود را فروخته اید و ایشان بعد از خرید از شما چاه حفر کرده است و آنرا فروخته است پس سودش متعلق به ایشان است و شما هم نیاز نیست هزینه حفر چاه را بدهید.