مشاوره حقوقی رایگان - روند طولانی رسیدگی به پرونده

سلام،
شکایت ما با وجود گذشت 2 سال از زمان ثبت پرونده هنوز به نتیجه‌ای نرسیده و قاضی تقریبا هر 6 ماه شاکی ها رو به دادگاه احضار میکنه.
2 پرونده مشابه از همین متهم توسط دو شاکی با عنوان توهین، تهدید و فحاشی که 3 شاهد هم تایید کردند.
ضمن این که این اتفاق در یک شهرستان افتاده و شایعاتی پشت سر قاضی راجع به عدم رسیدگی درست به پرونده ها (رشوه؟) هم وجود داره، امکان ارجاع این پرونده زیر دست قاضی جدید هست؟ یا همین قاضی رو مجبور به رسیدگی و صدور رای بدون طرفداری از متهم کرد؟
طی این مدت درگیری و تهدید جرات رفتن و استفاده از ملک و باغ شخصی رو از دست این اراذل نداریم
ممنون از شما

پاسخ ها :

مریم یزدانی

سرکار خانم مریم یزدانی :

خیر لیکن از قاضی میتوانید چنانچه مدارکی برای تخلفش در دست داریدشکایت کنید