مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از خدمت ناجا

ضمن عرض سلام و خسته نباشید. عرض شود بنده مدت 11 عضو سازمان ناجا هستم. حفاظت ناجا با پرینت پیامک های سیمکارت هایی که متعلق به بنده نیست، اتهام رابطه و شرب خمر زده است. حتی کلیه موارد رو در یک کاغذ کتبی جلوی دست من گذاشتند وو با فریب و مهربان نشان دادن خودشون سعی کردند که من اون رو امضا کنم و در واقع اقرار کنم اما من قبول نکردم و اظهار کردم کلا کذب محض است. اکنون به تازگی برای من کمیسیون 121 گرفتند و تو کمیسیون هم با فشار روانی میگفتند صادق باش و ...و همچنین میگفتند اگه مال تو نیست پس چرا در پیام ها تو رو به اسم خودت صدا میزنند و من هم گفتم خب دشمن دارم و واقعا نمیدونم.
الان برای من اخراج از خدمت زدند. واقعا نمیدونم چی کار کنم. اگر بعد رای قطعی در کمیسیون آخر در دیوان عدالت شکوائیه مطرح کنم، به نفع من هست یا خیر؟ عاجزانه درخواست میکنم جواب بدهید ممنونم. خیر ببینید ایشالله.

پاسخ ها :

اخراج از خدمت ناجا اتهام شرب خمر اخراج از خدمت اخراج