مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام در سال 99 دچار آسیب دیدگی از ناحیه پای چپ شدم الان 12 درصد دیه غرامت برام نوشتن در حین خدمت بودم خواستم ببینم چقد مبلغش میشه کلا . چون 12میلیون بیمه کوثر برام واریز کرده یعنی ممکن هستش با چند قسط پول واریز کنن یا همین مبلغ شاملم میشه .. سرانگشتی حسابش کردم نزدیک یه سی تومانی باید می آمد ممنون میشم کمک کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کل مبلع دیه شما بر اساس سال1400عبارت است از 57600000تومان

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
پرداخت دیه به نرخ روز است و دیه امسال 480 میلیون تومان است و 12 درصد آن حدود 56 میلیون می شود.