مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام و خسته نباشید. من سال 1390 به اتهام (ارتباط نامشروع غیر از زنا از طریق تلفن) طبق ماده 637 به 40 ضربه شلاق تعزیری محکوم شدم و حکمم اجرا شد و چون فیش حقوقی بردم بازداشتگاه هم نرفتم. ولی تو اداره آگاهی اثر انگشت و عکس از من گرفتن. تو حکمم نوشته بود ارتباط نامشروع غیر از زنا از طریق تلفن. چون مدتی از طریق اینترنت با یکی آشنا شدم و حتی یک بار هم ندیدمش و فقط تلفنی صحبت کردیم. ولی دعوامون شد و اون از من شکایت کرد و همون روز توی دادسرا رضایت داد ولی گفتن چون شما ارتباط از طریق تلفن داشتید باید شلاق بخورید و حکم شلاق بریده شد و اجرا شد. الان با گذشت 7 سال میخوام به کانادا مهاجرت کنم و برگه عدم سوء پیشینه خواستن. راستش نگرانم که برام سابقه شده باشه. ممنون میشم زحمت بکشید و بهم بگین برام سابقه شده یا خیر و آیا اصلا سوء پیشینه ای برام ثبت شده برام یا نه؟ و اینکه وقتی درخواست بدم عدم سوء پیشینه میدن یا مینویسن که ارتباط از طریق تلفن داشتم؟ سپاسگذارم

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

باسلام بعد از گذشت 7 سال بعید است که سو پیشینه همچنان باشد. نگران نباشید