مشاوره حقوقی رایگان - مستقل شدن دختر20ساله از خانواده

سلام بنده دختری20ساله و در حال تحصیل هستم اما خانواده محدودیت های زیادی برای من ایجاد کردن که حتی با دوستانم بیرون بخوام برم به علت سوءظن های زیادی که دارن اذیتم میکنن و کلی توهین میشنوم در صورتی که بنده کاملا دستورات شرع برام مهم هست و خودم طلبگی میخونم. اما خانواده این عقیده رو دارن که چون بچه این خانواده ای هرچی ما میگیم باید همون باشه و اصلا مهم نیست خواسته تو چی هست! حتی یک موسسه فرهنگی فعالیت داشتم که دیگه اجازه نمیدن برم و حتی اخیرا گفتن دیگه حق نداری بری حوزه!!!
چند روز پیش هم میخواستم با دوستم برم روستامون دعوا راه انداختن که تو همچین حقی نداری که با دوستت بری مسافرت! بنده واقعا دارم اذیت میشم و نمیدونم باید چکار کنم!!! با مشاوره ای هم صحبت کرده بودم گفتن دادگاه به این راحتی حکم مستقل شدن رو نمیده!!!پس من باید چکار کنم؟!؟!خانواده بنده فوق العاده سوءظن دارن و رفتارهاشون شبیه یک انسان سالم نیست
یک نکته مهم دیگه هم هست و این که با حرف زدن به هیچ وجه متوجه اشتباهشون نمیشن و همچنان به حرف خودشون پایبندن
یک راه قانونی به بنده نشون بدید چون با مشاوره و صحبت متوجه هیچی نمیشن

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و تحیت
این روزها همه مشاور شدند و بدون پروانه مشاوره قصد راهنمایی دارند... دختر 20 ساله جهت مستقل شدن نیاز به حکم دادگاه ندارد و در این خصوص منع قانونی نداریم