مشاوره حقوقی رایگان - خسارت کاری ناشی از تصادف

سلام خسته نباشید روز پنجشنبه در شهرستان یه تاکسی ازپشت به ماشینم زد خود تاکسی مصدوم داشت و همسر من نیز همراه آنها با آمبورانس به بیمارستان اعزام شدند و هر دو ماشین به پارکینگ منتقل شدند حالا برای انجام مراحل قانونی ما در شهرستان خانه اجاره ای گرفته ایم و با آژانس همراه خانواده آواره ادارات شده ایم با توجه به اینکه تاکسی مقصر میباشد هزینه های تحمیلی را چگونه دریافت کنم

پاسخ ها :

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و وقت بخیر
در ارتباط با اجاره اپارتمان دادگاه راننده تاکسی رو محکوم نمیکنند و حکم به خساراتی میدهند که مستقیما ناشی از تصادف باشه مثل خسارت خود ماشین دیه همسرتون افت ماشین و خسارات ناشی از دادرسی

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بیمه خسارات را پرداخت می نماید و اگر تاکسی بیمه نداشته باشد باید شخصا بپردازد
این موضوع نیاز به بحث بیشتری دارد
جهت مشاوره بیشتر بین ساعات 18 الی 20 با شماره ذیل تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر