مشاوره حقوقی رایگان - عدم تکمیل مسکن مهر

سلام خدمت عزیزان. واحدهای مسکن مهر را حدود یک سال هست که تحویل دادند و اقساط بانک هم پرداخت کردیم. بعد از پرداخت یازده ماه از اقساط هنوز آسانسور بلوک نصب نشده است و این ساختمان هفت طبقه هست. مدیر ساختمان با پیگیری های فراوان متاسفانه به جایی نرسیده است. میخواستم راهنمایی کنید که چه کار باید بکنیم؟ در ضمن تمام ساکنین ناراضی هستند و تصمیم به طرح شکایت از هر کجا هست دارند تا به مشکل رسیدگی شود. ممنون میشوم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

با توجه به مفاد قرارداد های بین مالکین مسکن مهر و شهرسازی و سازنده ،نهاد داوری جهت حل و فصل اختلالات بین سازنده و مالکین تعیین شده پیشنهاد می شود با مراجعه به اداره راه و شهرسازی مربوطه تکمیل تعهدات قراردادی و تحویل قطعی ملک مطالبه شود