مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده در دیوان عالی کشور

سلام و عرض ادب.
من سال 94 به خواهرم مبلغ 22 میلیون پول نقد و 152 گرم طلا به عنوان قرض دادم که خونه بخرند و قرار شد تا یک سال بعد به وزن طلا برای من طلا بخرد و پول من رو به من برگردوند و این توافق به صورت کتبی موجود هست که بعد از 4 سال چون خواهرم قصد دادن مال من رو نداشت از او شکایت کردم و 2 سال پرونده من طول کشید و در نهایت رای دادگاه شده ماهی یک گرم طلا هر ماه به من بدهد تا 152 گرم طلا برگردانده بشود یعنی تقریبا 15 سال طول میکشد. میخواستم بدونم چطوری میتونم پرونده ام رو بیارم دیوان عالی کشور که عادلانه تر رای بدهند؟ با تشکر.

پاسخ ها :

کاظم سرحدی

کاظم سرحدی :

باسلام. با توجه به توضیحات، خواهر شما دادخواست اعسار داده و پذیرفته شده.
چنانچه با پول شما ملکی را به نام خود خریداری کرده باشد، فارغ از مستثنیات دین، ممکن است بتوان از محل فروش همان ملک، محکوم‌به وصول شود.

ليلا  تقي زاده

ليلا تقي زاده :

با سلام
بله می توانید وقت مشاوره رزرو کنید و مدارک را برای بررسی بفرستید

حميد  شفيعي دستگردي

حميد شفيعي دستگردي :

اگه مال یاسهم ارث داره توقیف کن