مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام. برادرم فوت شده و یک دختر 7 ساله دارد که از قبل فوت بدلیل اینکه خودش و همسرش سرکار میرفتند پیش ما زندگی میکرد. از وقتی برادرم فوت کرده مادر بچه نمیگذارد که پدرم بچه را ببیند. آیا حقی دارد که مانع دیدار پدربزرگ بچه شود؟ و فیلم یا عکسی که مبنی بر رابطه نامشروع یا مصرف الکل این خانوم باشه موجود هست میشه ارائه داد به دادگاه برای گرفتن حضانت و رد صلاحیت کردن این خانوم؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام پدرتان چون جد پدری میشود حق ملاقات داشته واز طریق دادگاه میتوانید این حق را بگیرید.در خصوص سلب حضانت منوط به طرح شکایت و اثبات ادعا در دادگاه صالح میباشد