مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار و درخواست بازگشت به کار

با سلام
بنده با مدرک کارشناسی حقوق به عنوان نیروی شرکتی به مدت بیش از 9 سال برای اداره آبفا کار می کردم و در هر سال قرارداد با شرکت های مختلف بسته میشد و از طرف اداره در آن شرکت ها مشغول به کار میشدیم (محل خدمت در اداره بوده است)
متاسفانه امسال با وجود باقی ماندن بیش از 5 ماه (قرارداد با شرکت تا پایان شهریور 1400 می باشد) از قرارداد بنده با شرکت، مسئول شرکت به یکباره نامه عدم نیاز بنده را زده و از 31 فروردین بنده را از کار بیرون کرده و همچنین به تازگی نامه ای به اداره مربوطه آورده که قراردادش از طرف اداره کل تا تاریخ 31 خردادماه می باشد
می خواستم بپرسم از خدمتتون با توجه به سابقه ی بیش از 9 سال در اداره به عنوان نیروی شرکتی و از آنجایی که کار بنده به عنوان کار مستمر و دائمی در اداره بوده و در قسمت های مختلف اداری مشغول به کار بودم، به چه صورت می تونم درخواست بازگشت به کار را بدم و رای بازگشت به کار صادر بشه؟؟
متاسفانه از اداره کار در این خصوص به نتیجه ای نرسیدم و بر اساس نامه نامربوطی که مسئول شرکت به اداره کار تحویل داده و سنخیتی با کار بنده نداشته، اداره کار هم حکم به بازگشت نداده

ممنون میشم راهنمایی دقیق بفرمایید

پاسخ ها :

بازگشت به کار پس از اخراج بازگشت به کار اخراج از کار