مشاوره حقوقی رایگان - ابطال چک های برگشتی

سلام.
من از یک سری از دوستانم مبالغی رو به صورت قرض دریافت کردم و با آن کار میکردم. مثلا از آن ها 800 میلیون دریافت کردم و بعد از یک الی دو ماه یک میلیارد به آن ها پس دادم.
(حالا یا به صورت انتقال بانکی و یا پاس کردن چک)

خلاصه این ها یک مقدار چک امانتی هم از من داشتند و الان همگی چک ها رو برگشت زدند و شکایت کردند در صورتی که هیچ گونه بدهی از من ندارند و پرینت های حساب و چک های پاس شده مدعی این هست که پولی که به من قرض داده بودند رو حتی بیشتر پس گرفتند.

شکایت بابت ابطال عملیات اجرایی هم از طرف من انجام شده است.
الان من میخوام بدونم با توجه به این که پرینت های حساب موجود هست و حتی یکی الی دو تا شاهد هم دارم که طلبکار ها ادعا کردند بدهی ندارند و چک ها صرفا به صورت امانت دست آن ها هست. چقدر شانس دارم که قاضی رای به باطل شدن چک ها بدهد؟ واقعا در توان من نیست چک ها رو پاس کنم و بعد بروم شکایت کنم. من بر حسب سادگی پول ها رو که میدادم و چک ها رو پس نمیگرفتم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر رابطه بین واریز وجه به حساب طلبکارها با چکهای در ید انها وجود داشته باشد وبتوانید در دادگاه اثبات نمایید درصد موفقیت شما بالا است