مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دوم

سلام. من یک ماه مسافرت خونه پدری رفتم و از موقعی که برگشتم مطمئن شدم که شوهرم زن دیگری گرفته است و هر روز بعد از کار 4 یا 5 ساعت به بهانه های مختلف بیرون میرود و فقط نمیدونم صیغه کرده یا عقد چون شاید شناسنامه المثنی برای خودش گرفته است و حالا میخواهم ببینم از کجا باید بفهمم؟ چون میخواهم وقتی مطمئن شدم مهریه ام رو اجرا بگذارم. ممنون.

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اطلاعات خصوصی افراد در اختیار دیگران قرار داده نمیشود.